София Фит Фест

КОИ СМЕ НИЕ

Ние сме екип от спортни инструктори, споделящи обща страст към фитнеса и здравословния начин на живот, обединени в мисията си да създадем събитие, което да вдъхнови, мотивира и образова хора под един покрив, да даде на всеки един от вас възможност да опита и открие своята сила в многообразния свят на фитнеса и груповите занимания.
Марина Ранкова

Марина Ранкова

Лицето, сърцето и вдъхновителя на тази идея е Марина Ранкова – утвърден и амбициозен спортен иснтруктор. Страстта си към груповите дисциплини запалва със степ аеробиката през 2010-та година, а от тогава не спира да развива и разширява дейността си като се обучава и лицензира в различни спортни дисциплини. Сертифициран персонален треньор към Европейската фитнес асоциация и Мастър треньор за България по Steel Combat, професионалното и портфолиото се допълва от диспциплините Functional training, StepAerobics, Freestyler.
След натрупания опит като инструктор и презентър на национални и международни сцени, пълните зали, любовта и признанието на хората в тях, идеята да се създаде мащабно и международно представено събитие идва като естествен ход на развитие в професионалната и кариера.
2018
Стигаме до 2018 година и поставянето на началото на ежегодния международен фитнес и уелнес фестивал СОФИЯ ФИТ ФЕСТ.

„Открий своята сила“ е мотото на СОФИЯ ФИТ ФЕСТ, защото това събитие не просто ще ви даде възможност да се запознаете с най-новите тенденции в спорта и фитнеса, а ще ви помогне да откриете „своята“ тренировка: дисциплината, стила и вида, които ще ви дадат желаните ползи, търсените резултати, неповторимото забавление и лично удовлетворение.

По примера на дългогодишни фитнес конвенции и фестивали, провеждани в  Европа, като RiminiWellness (Римини, Италия), FIBO (Кьолн, Германия) и много други, мисията на СОФИЯ ФИТ ФЕСТ е да:

  • Популяризира активния и здравословен начин на живот в България;
  • Представя на националния пазар иновациите във фитнес и уелнес сферата;
  • Даде възможност на фитнес инструкторите за професионална квалификация на международно ниво;
  • Повиши нивото на предлаганите професионални фитнес услуги.

ПАРТНЬОРИ

Билети за най-мащабното спортно събитие в София!

СОФИЯ ФИТ ФЕСТ

От 4-ти до 6-ми октомври 2019 г.  ще се проведе вторият фитнес и уелнес фестивал  – СОФИЯ ФИТ ФЕСТ!

Контакти

Имейл
registration@sofiafitfest.com
Телефон
+359 877 392 492
Instagram
Локация
Гр. София, бул. "Асен Йорданов" № 1
Арена Армеец, тренировъчна зала
Image
© 2018 СОФИЯ ФИТ ФЕСТ. Всички права запазени. Дизайн от DHsign