Новини

Теодора Йовкова – Инструктор и презентър по SPINNING

 poster 1

Теодора Йовкова е дългогодишен професионален състезател по Спортна Акробатика.

Започва спортните си занимания едва 6 годишна, а 1995 г. година влиза в Спортното училище на ЦСКА в гр. София със спортна акробатика. С отбора си стават носители на многобройни републикански титли.

От 2008 година е инструктор с международен сертификат по SPINNING, а  също така и по  Kangoo Jumps и FREESTYLER.  Презентър е на различни фитнес фестивали, участва в събития и обучения в България.  

Теди представя на СОФИЯ ФИТ ФЕСТ :

 

SPINNING

 

 

Спинингът не е проосто въртене на колело... Спининг класове се провеждат във фитнес центрове или зали за аеробика (може и на открито), с различна светлина под ритъма на музика. За целта се използват специално пригодени колела, наречени спинери. Спинингът е групово занимание, интервална тренировка, която наподобавя планинско колоездене с изкачвания и спускания. Средно изминатото разстояние при тренировка може да достигне до 20-25 километра за 45 мин. Освен кардиотренировка, може да се симулират и много тежки изкачвания. Така се подобрява сърдечно-съдовата система и метаболизма, а това е ключът към изчистването на организма от вредни токсини.

Няма групи за напреднали и начинаещи. Инструктурът се съобразява изцяло със спортуващия, като му задава темпо и следи за правилното изпълнение на дадените упражнения. Всичко, което ви трябва за тренировката, са удобни дрехи, маратонки и бутилка вода.

 

 

СОФИЯ ФИТ ФЕСТ

От 4-ти до 6-ми октомври 2019 г.  ще се проведе вторият фитнес и уелнес фестивал  – СОФИЯ ФИТ ФЕСТ!

Контакти

Имейл
registration@sofiafitfest.com
Телефон
+359 877 392 492
Instagram
Локация
Гр. София, бул. "Асен Йорданов" № 1
Арена Армеец, тренировъчна зала
Image
© 2018 СОФИЯ ФИТ ФЕСТ. Всички права запазени. Дизайн от DHsign